Fischer, Christian Prof

Münsteri Egyetem, Németország

 

A Bielefeldi és a Münsteri Egyetemen tanul és 1997-ben Pszichológiából szerez diplomát. A Münsteri Egyetemen posztdoktori minősítést szerez oktatástudományból, postdoktori diplomamunka: Tanulási strategiák a tehetségfejlesztésben, 2006-ban venia legendi-t, az egyetemi előadáshoz való jogot szerez oktatástudományból.
2000 és 2005 között tanársegéd a Münsteri Egyetem Oktatás- és Szociológiatudományok Tanszékén. 2006 es 2008 között a Münsteri (Németország) és a Nijmegeni (Hollandia) Egyetem nemzetközi tehetségkutató intézetének vezetője és a Münsteri Egyetem és az Oktatási Minisztérium Egyéni Kompetencia Fejlesztő Központjának akadémiai vezetője. 2007 óta az Európai Tehetségtanács (ECHA) European Advanced Diploma in Educating the Gifted programjának vezetője.
2010 óta  Oktatáskutatás és Iskolapedagógia professzor: a Münsteri Egyetemen tehetségkutatással és az egyéni oktatással foglalkozik és a Münsteri, az Osnabrücki és a Nijmegeni Egyetem nemzetközi tehetségkutató intézetének akadémiai vezetője.

Magyar Géniusz ProgramNemzeti Tehetség ProgramÚj magyarország
Copyright © Minden jog fenntartva.
Design & stratégia:
www.cyberdurer.hu